Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın kapılarının ve elan birhayli yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle sağlandığını öğrenmek gibi temel durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Binamıza 40 tane ölçünlü ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat buyurmak istiyorum

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Hiç hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı baplar uygulama kullanımları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten lüks sipariş verirseniz dilediğiniz rengi ihtiyar olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede makroleyerek yaman sızmasını önlemektedir. Zımnında yangın durumlarında yaman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

Yangın kapılarında bapyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, bol malzemelerden örgülması gerekir. Dekoratif yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en dek bapların binanın bünyesına makul çelik kadar malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği değkonumemiştir.

Yangın Kapısı baş amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve çevre şartlarına dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı olması şarttır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en usturuplu hediye politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page